Sabreen Mia opent in Stadscentrum Osdorpplein

 

Stap in de wereld van Sabreen Mia, waar passie voor mode samensmelt met tijdloze elegantie. In Amsterdam, in het bruisende Stadscentrum Osdorpplein, opent Sabreen Mia zaterdag 23 december haar deuren om jou te verwelkomen in een unieke beleving van Haute Couture en Urban Chic. Een aanwinst voor Stadscentrum Osdorpplein!

Sabreen Mia is niet zomaar een merk. Het is een viering van individualiteit, creativiteit en tijdloze stijl. Van weelderige Haute Couture jurken tot gedurfde creaties, elk ontwerp ademt elegantie en verfijning. Elke steek, elke stof en elk ontwerp doordrenkt is van liefde voor mode. Het is een reis, een verhaal dat we samen schrijven in de taal van stijl en elegantie.

De Sabreen Mia Store is gevestigd op Osdorpplein 991 in de commerciële ruimte onder The Hub I koopappartementen, een ontwikkeling van MRP. Het is een ontmoetingsplaats voor mode-enthousiastelingen en een bron van inspiratie voor zij die durven te dromen. Maak deel uit van het verhaal van Sabreen Mia en ga je eigen stijl te ontdekken te midden van de prachtige creaties.