Inloopspreekuur Bouw MIX Amsterdam

Vanaf maandag 14 augustus is er elke maandag een inloopspreekuur over de bouwwerkzaamheden van MIX Amsterdam voor omwonenden en ondernemers in Stadscentrum Osdorpplein. Je kunt langskomen in de bouwkeet van Heddes Bouw & Ontwikkeling op de hoek van de Nicolaas Anslijnstraat en Geduld. Het inloopspreekuur is niet voor informatie over de verhuur van de appartementen.

  • Van maandag 14 augustus t/m maandag 28 augustus vindt het inloopspreekuur plaats in het bouwkantoor op de 2e etage van de bouwkeet. De 2e etage is alleen met een trap te bereiken en niet geschikt met mensen met een beperking.
  • Vanaf maandag 4 september is er voor het inloopspreekuur een aparte ruimte op de begane grond ingericht. Deze ruimte is voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie over MIX Amsterdam

  • Wanneer je nog vragen hebt kun je een mail te sturen naar info@blvc.nl of kun je bellen naar telefoonnnummer 06 – 1071 5715.
  • Actuele informatie vind je via de gratis BouwApp Stadscentrum Osdorpplein met het deelgebied MIX Amsterdam. Zo blijf je altijd op de hoogte van de bouwwerkzaamheden en activiteiten in en rondom Stadscentrum Osdorpplein. Je kunt de BouwApp gratis downloaden via de QR code of hier in de app store.
  • Nieuwsberichten en informatie op de website www.mix-amsterdam.nl, je kunt je hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief van MIX Amsterdam.