Hinderplanning tot en met medio 2025

Hinderplanning
Het bouwen kan helaas niet zonder hinder voor de omgeving plaatsvinden. Uiteraard proberen we die hinder zo klein mogelijk te houden en willen we je hier zo goed mogelijk over informeren.

Met de bijgevoegde planning willen we je daarom graag in de gelegenheid stellen om je voor te bereiden op de hinder die komen gaat. In deze planning kan je lezen welke werkzaamheden in de periode van juni 2024 tot en met medio 2025 eraan komen. Daarnaast is opgenomen welke hinder je van deze werkzaamheden kunt verwachten. De genoemde periodes zijn onder voorbehoud, want tijdens de bouw kunnen altijd onvoorziene omstandigheden optreden. Hierbij kun je denken aan extreem weer of een latere levering van bouwmaterialen door leveranciers. Bij grote wijzigingen informeren wij je hierover.

Heb je vragen?
Mocht je vragen hebben over deze hinderplanning dan kan je een mail sturen naar info@blvc.nl. Meer informatie over MIX Amsterdam vind je ook via de BouwApp, gratis te downloaden via de QR-code onderaan de bijgevoegde hinderplanning. Je kan je ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief op www.mix-amsterdam.nl.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *