Werkzaamheden MIX Amsterdam in de Don Boscostraat

 

Vanaf dinsdag 21 mei zijn er werkzaamheden in de Don Boscostraat. Deze werkzaamheden zijn er om de verbinding te maken tussen de Parking Nieuw-West en de parkeergarage van MIX Amsterdam. Er wordt gewerkt aan een tunnelbak die de beide parkeergarages met elkaar verbindt.

Wat zijn de werkzaamheden
Om de tunnelbak te kunnen maken is er extra ruimte in de Don Boscostraat nodig (zie voor de locatie de afbeelding hieronder). Van 21 mei tot augustus wordt daarom een deel van het werkterrein aan de kant van de Don Boscostraat uitgebreid. Er wordt een tijdelijke loopbrug geplaatst voor bewoners en gebruikers van Don Bosco zodat zij de Don Boscostraat kunnen blijven gebruiken. Begin augustus verwijderen we de tijdelijke loopbrug in de Don Boscostraat weer en herstellen we de openbare ruimte.

Overlast
De werkzaamheden zorgen voor verkeershinder. Tijdens het plaatsen van de loopbrug van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei en tijdens het verwijderen hiervan begin augustus, sluiten we de Don Boscostraat af voor verkeer. Van 27 mei tot eind juli is de Don Boscostraat wel bereikbaar, maar is deze ter hoogte van de tunnelbak slechts 1,50 meter breed.

Contact
Voor vragen of meer informatie over de voortgang bij MIX Amsterdam kunt u de BouwApp van Stadscentrum Osdorpplein downloaden met daarin deelproject MIX Amsterdam, of deze website bezoeken.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ferry Bouw, omgevingsmanager MIX Amsterdam, op telefoonnummer 06 – 1071 5715 of een e-mail sturen naar info@blvc.nl.