Wat heeft Osdorpplein te bieden?!

In dit nieuwsbericht vertellen we meer over het nieuwbouwproject MIX, blikken we terug op de informatiebijeenkomst van 28 januari en staan we stil bij wat Osdorpplein allemaal te bieden heeft.

MIX AMSTERDAM
Het huidige stadsloket van Amsterdam Nieuw-West aan het Osdorpplein zal in 2022 verhuizen naar waar nu het nieuwbouwproject The Hub wordt ontwikkeld. Op de plek van het huidige stadskantoor komt een nieuwe ontwikkeling.

In dit deel van MIX Amsterdam komen appartementen, winkels, kantoren, een parkeergarage, een fietsenstalling en Het Verhalenhuis met onder andere de nieuwe openbare bibliotheek. MRP uit Amsterdam is de ontwikkelaar van MIX Amsterdam.

OSDORPPLEIN – HART VAN NIEUW-WEST

Welkom op het Osdorpplein, sinds jaar en dag het levendige centrum van Amsterdam Nieuw-West en hard op weg om één van de leukste nieuwe hotspots van Amsterdam te worden. Het gebied is volop in ontwikkeling. Er wordt gebouwd aan een bruisend nieuw stadshart waar het heerlijk wonen, werken, winkelen en uitgaan is. Een modern centrum met een Amsterdamse uitstraling, perfecte bereikbaarheid en uitstekende parkeervoorzieningen. In de overdekte en ruime Parking Nieuw West kan je parkeren onder de Jumbo en ben je direct op het Osdorpplein.

ONLINE INFORMATIE BIJEENKOMST

Op 28 januari 2021 was de online informatiebijeenkomst over MIX Amsterdam. Met dank aan alle aanwezigen en de uitgebreide toelichting van de plannen van onze partners Gemeente AmsterdamDe Architekten Cie en Sant en Co. Het verslag, de presentatie en de bijeenkomst zijn te downloaden via deze link.  Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust via info@mix-amsterdam.nl.