Lancering nieuwe website MIX Amsterdam

In deze nieuwsbrief kondigen we de lancering van de nieuwe website aan en vertellen we over onze speciale zomeractie voor (nieuwe) abonnees van Parking Nieuw West bij het Osdorpplein in Amsterdam.

MIX AMSTERDAM

Het is even stil geweest! Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen om de nieuwe website van MIX Amsterdam te lanceren.

De website zal meer informatie geven over MIX Wonen en MIX Ondernemen. Wil je ook onderdeel zijn van het Osdorpplein, de nieuwste hotspot van Amsterdam en het groenste stadsdeel van Amsterdam? Ben jij wellicht een toekomstige bewoner van MIX Amsterdam? Binnenkort kunnen we meer vertellen over de planning en verkoop van de appartementen. Of wil je nu al ondernemen op het steeds meer bruisende en vernieuwende Osdorpplein? We informeren je graag over alle mogelijkheden voor de ruimtes voor zowel retail als horeca. Osdorpplein is volop in beweging en krijgt iedere dag meer kleur!

Bekijk het filmpje over Parking Nieuw West, de overdekte en veilige parkeergarage aan het Osdorpplein in Amsterdam, waar (nieuwe) abonnees vanaf 1 juli al voor 3 euro* per dag kunnen parkeren.

Aanbieding onbeperkt abonnement Parking Nieuw West
In Parking Nieuw West is het vanaf 1 juli 2021 voor (nieuwe) abonnees mogelijk om al voor 3 euro* per dag veilig te parkeren. Direct onder de nieuwe Jumbo bij het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West parkeer je de auto veilig en overdekt en hier ben je altijd verzekerd van een fijne parkeerplek. Vanaf deze locatie aan de Jan Celesstraat 11 is het eenvoudig om met de tram, bus of fiets verder te reizen. En met de Westangent ben je zo op Amsterdam Sloterdijk of Amsterdam Airport Schiphol.

Vanaf 1 juli 2021 bieden wij een jaarabonnement aan voor 125,- per maand (incl. BTW). De laatste drie maanden van dit abonnement krijg je gratis, dus omgerekend betaal je 93,75 euro per maand (ongeveer 3 euro per dag).

Een parkeerabonnement bij Parking Nieuw West betekent:

  • Onbeperkt parkeren van maandag t/m zondag
  • Minimale abonnementsduur vanaf 1 juli 2021 van 12 maanden, waarna maandelijks opzegbaar
  • Gemakkelijk in- en uitrijden met een persoonlijke kaart of kentekenherkenning
  • 24/7 in- en uitrijden
  • Direct gevestigd onder de nieuwste Jumbo supermarkt aan het Osdorpplein
  • Veilig en droog parkeren
  • Camerabeveiliging
  • Altijd verzekerd van een parkeerplek
  • Betaalbaar, overdekt en prettig parkeren in Amsterdam

Ben of ken je iemand die interesse heeft in het afsluiten van een parkeerabonnement bij Parking Nieuw West?
Neem dan per mail contact op met: nieuwwest@mrpparking.nl.

 Osdorpplein – Hart van Nieuw-West

Het Osdorpplein en Amsterdam Nieuw-West is volop in beweging en wordt steeds gezelliger!  Osdorpplein, sinds jaar en dag het kleurrijk en levendige centrum van Amsterdam Nieuw-West en hard op weg om één van de leukste nieuwe hotspots van Amsterdam te worden. Het gebied is volop in ontwikkeling. Er wordt gebouwd aan een bruisend nieuw stadshart waar het heerlijk wonen, werken, winkelen en uitgaan is. Een modern centrum met een Amsterdamse uitstraling, perfecte bereikbaarheid en uitstekende parkeervoorzieningen.

En de kleurrijke lammetjes op het Lammetjesplein zijn met vol enthousiasme het EK voetbal aan het supporten! De schaapjes, in de volksmond de lammetjes, zijn in 1966 door beeldhouwer Gerrit Bolhuis geplaatst. Het Lammetjesplein is recent gerenoveerd en is weer een gezelige ontmoetingsplek op het Osdorpplein.