Osdorpplein – De kleurrijkste hotspot van Amsterdam

COLOR THE CITY AMSTERDAM
Het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West gaat van grijs naar kleurrijk met Color the City. Bekijk de onderstaande video en ervaar de kleurrijkste hotspot van Amsterdam. Er wordt gebouwd aan een bruisend nieuw stadshart waar het heerlijk wonen, werken, winkelen en uitgaan is. Een modern centrum met een Amsterdamse uitstraling, perfecte bereikbaarheid en uitstekende parkeervoorzieningen.

Vanaf de oever van de Sloterplas en op het Osdorpplein lopen kleurrijke patronen en vormen, die het gebied samen verbinden. Verbinding tussen de mensen en vernieuwing van het gebied zijn twee belangrijke thema’s en die symboliek is meegenomen in het ontwerp.

Op het Osdorpplein zijn kleurrijke eilanden aangebracht van waaruit patronen het gebied in trekken. In ieder patroon is iets anders te ontdekken. Vanaf het Stadsloket loop je via de gekleurde voetgangerssluis naar Parking Nieuw West. Zo is er in het “Kalverstraatje” een patroon aangebracht van bloemen die in elkaar verstrengeld zijn. Vanuit een gezamenlijke kracht komen de losse bloemknoppen tot bloei. Richting het plein van de Westmarket zijn er diverse ruitjes op de te vinden, die als ware diamanten vormen tot een regenboog. De unieke eigenschappen van talenten in Amsterdam Nieuw-West verenigen zich hier in een prachtige, diverse samenstelling.

WONEN, ONDERNEMEN EN GENIETEN IN MIX AMSTERDAM
Het huidige stadsloket van Amsterdam Nieuw-West aan het Osdorpplein in Amsterdam zal in 2022 verhuizen naar de nieuwe locatie aan de overkant bij The Hub. Er wordt op dit moment gebouwd aan het nieuwe stadsloket, de appartementen van Woonzorg en de 37 appartementen van The Hub.
De appartementen van The Hub zijn inmiddels volledig uitverkocht.
In MIX Amsterdam komen 528 appartementen, verdeeld over zes gebouwen met een grote semi-openbare binnentuin aan de zuidkant. De start verkoop van deze appartementen is naar verwachting in Q1 2022.

Ben jij een ondernemer die bijvoorbeeld een eigen winkel of restaurant wil openen op het Osdorpplein? In dit project zijn verschillende commerciële units te huur. De eerste fase (The Hub) wordt in Q2/Q3 2022 opgeleverd. Deels zijn deze ruimtes al opgeleverd zoals Parking Nieuw West en Jumbo Osdorpplein. Voor meer informatie, kijk dan verder op MIX Ondernemen en neem bij vragen contact op via info@mix-amsterdam.nl.